Teknisk servicesäljare till Carrier AB i Göteborg

Entreprenadsäljare
 
Teknisk servicesäljare till Carrier AB i Göteborg

Carrier AB expanderar i Göteborg och söker en utåtriktad och teknisk servicesäljare. Du kommer att arbeta med Carriers produkter och tjänster inom kyla och värme mot befintliga och nya kunder.

Rollen som servicesäljare

Du ansvarar för ett distrikt som sträcker sig ca 15 mil från placeringsorten och du har goda möjligheter påverka distriktet i rollen. Du kommer att fokusera på företagskunder inom fastighet, industri, köpcentra och facility management. Uppdrag utanför distriktet kan förekomma i vissa fall. I rollen rapporterar du till Servicechefen.

• Försäljning av service, underhåll, reparationer, moderniseringar och energieffektiviseringar.

• Sälja på löpande räkning och fast pris

• Försäljning av underhållsavtal till nya kunder

• Driva och utveckla befintliga kunder

• Serviceförsäljning på tekniska produkter och styrsystem

Vi erbjuder

Du kommer att ingå i ett lokalt team, i Hisingsbacka, om ca 15 personer som jobbar inom försäljning, service, teknik och projektkoordinering. Rollen ger dig möjlighet till både att arbeta självständigt i kundbearbetningen och samarbete med teamet inför projekt med kunderna. Vi har kollektivavtal.

Vi söker dig...

Vi söker dig som har 7 - 10 års erfarenhet inom teknik och försäljning. Erfarenhet av uppsökande försäljning är ett krav. Det är mycket meriterande med erfarenhet av projekt och teknisk service inom kyla och värme.

Ansökan

Låter det intressant? Ansök med denna länk http://hpr.to/j7674 och ladda upp din CV. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Gunnarsson 031-655522. Vi gör löpande urval och hoppas du ansöker så snart som möjligt.